Stoelmassage – Massagepraktijk Nelis

 

 

 

Stoelmassage

Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie en behandeling van klachten. Op een comfortabele massagestoel worden uw rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld. Dat zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding.
Na een stoelmassage voelt u zich ontspannen en verfrist met nieuwe energie. U heeft minder kans op rsi- of pijnklachten als gevolg van een eenzijdige werkhouding. Stoelmassage verbetert de motivatie en vermindert stress op de werkplek.

Mogelijkheden stoelmassage

  • Beloning: Een verkwikkende stoelmassage als beloning na een drukke periode of het behalen van een target wordt door medewerkers zeer gewaardeerd.
  • Beurzen en evenementen: Tijdens een beurs, presentatie, gezondheidsweek of ander evenement ondersteunt een stoelmasseur op locatie de boodschap die u wilt uitdragen.
  • Klachtenpreventie: Bij veel bedrijven zorgen regelmatig aangeboden stoelmassages voor preventie en behandeling van (werkgerelateerde) klachten. Het gezondheidsvoordeel is groot, de kosten laag en de tijdsinvestering is minimaal.
De belastingdienst en stoelmassages, zie de link hieronder