Links – Massagepraktijk Nelis

 

 

 

 

 

Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling

InSermo (Sermo is Latijn voor gesprek) is ontstaan vanuit de passie en overtuiging een plek te creëren waar mensen in gesprek kunnen komen met zichzelf.

Bij InSermo kun je terecht voor persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Persoonlijke ontwikkeling voor jezelf, over levensvraagstukken in je gezin of binnen je organisatie.

Op je levenspad kan het gebeuren dat er vragen zijn die je uit balans brengen en dat het moeilijk is om een bepaalde keuze te maken. Dan is het fijn te ervaren dat er voor kortere of langere tijd mensen met je meelopen om zo bij je ‘essentie’ te komen. Om je ‘essentie’ of ‘eigenheid’ te leren kennen is het van belang te ontdekken wat wezenlijk belangrijk is.

Insermo biedt begeleiding voor jong en oud vanuit jouw eigen persoonlijke verhaal om jou te inspireren om je eigen levensvragen uit te werken en nieuwe stappen te zetten op je eigen levenspad.

InSermo loopt graag een stukje mee!!

Massageopleiding Lian Bart

Massage Opleidingen Lian Bart verzorgt diverse massagecursussen bij Centrum Oase te Purmerend.

Vanaf 1 juni 2005 zijn alle cursussen die Massage Opleidingen Lian Bart aanbiedt geaccrediteerd (landelijke erkenning) door de Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs (N.B.S.M.). Dit betekent dat er sprake is van een leerplan dat gecontroleerd is en dat de docenten gekwalificeerd zijn. Het volgen van een opleiding of cursus aan een V.O.S.-instituut is uw waarborg voor een goede opleiding.

Massagepraktijk Nelis volgt hier regelmatig een cursus.

 

 

 

Ki-ENERGY

tel: 06-41288088
email: email@ki-energy.nl
kvk nr : 70645159

http://www.ki-energy.nl