Links – Massagepraktijk Nelis

Marleen Schlüter

“Ontdek de kracht van het ongewenste”

Marleen Schlüter

Je lichaam kan op fysiek, emotioneel en/of mentaal vlak signalen geven dat het uit balans is. Gedacht kan worden aan fysieke klachten die niet willen herstellen, chronische ziekten, allergieën, virussen, overgangsklachten, vermoeidheid, concentratieproblemen, traumatische gebeurtenissen, angsten, pijnen en oude verborgen wonden.

Het zelfherstellend vermogen van de mens is groot en toch heeft een mens op bepaalde momenten iets extra’s nodig om te komen tot herstel en activering van het genezingsproces. Als natuurgeneeskundig en lichaamsgericht psychotherapeut reik ik je graag dit extra’s aan.

Ik werk met verschillende methodes, zodat je in diepe verbinding met je zelf komt en zo je zelfherstellend vermogen kunt ontmoeten, activeren, aan kunt spreken en er gebruik van kunt maken. In deze tijden van Corona, kan ik deze methodes ook online inzetten.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op me site www.marleenschluter.nl en vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Massageopleiding Lian Bart

Massage Opleidingen Lian Bart verzorgt diverse massagecursussen bij Centrum Oase te Purmerend.

Vanaf 1 juni 2005 zijn alle cursussen die Massage Opleidingen Lian Bart aanbiedt geaccrediteerd (landelijke erkenning) door de Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs (N.B.S.M.). Dit betekent dat er sprake is van een leerplan dat gecontroleerd is en dat de docenten gekwalificeerd zijn. Het volgen van een opleiding of cursus aan een V.O.S.-instituut is uw waarborg voor een goede opleiding.

Massagepraktijk Nelis volgt hier regelmatig een cursus.

Ki-ENERGY

tel: 06-41288088
email: email@ki-energy.nl
kvk nr : 70645159

http://www.ki-energy.nl