Even voorstellen – Massagepraktijk Nelis

Over mij

Mijn naam is Sjef Nelis en ik ben geboren op 22 november 1970 te Haarlem. Na een carrière in het bedrijfsleven heb ik besloten me volledig te focussen op datgene waar mijn interesse en passie ligt, en waar ik echt blij van word: het geven van massages.

In 2004 heb ik een opleiding tot masseur voltooid en sindsdien ben ik N.E.S.M gecertificeerd. In 2016 ben ik begonnen aan de opleiding Shiatsutherapie welke ik inmiddels heb afgerond. De kennis die ik hier heb opgedaan kan ik uitstekend combineren bij mijn werk als masseur. De behandeling die ik geef bestaat dan ook niet alleen uit het geven van een massage, maar ik geef ook uitleg en advies over de bewustwording van je lichaam. Dit helpt jou om blokkades sneller te herkennen en pijnklachten zelf te voorkomen. Zo kan ik jou helpen aan een gezond lichaam en aan een gezonde geest te werken.

Mijn specialisatie ligt in het geven van ontspanningsmassages, sportmassages, Wellnesmassages en voetreflexmassages. Meer informatie over de verschillende massages vind je op de pagina massages.

Massagepraktijk Nelis is gevestigd aan Tappersweg 49a in de Waarderpolder, Haarlem. Klik hier voor een impressie van de praktijk.